Tekst voor vandaag (TaizĂ©)

Pastoraat - De zorgende gemeente

We willen trachten zorgvuldig naar elkaar om te zien en voor elkaar betrouwbaar te zijn om Christus' wil. Dit omzien naar elkaar (pastoraat) is een taak voor alle gemeenteleden, daarin gestimuleerd door de leden van de taakgroep pastoraat.
Contacten tussen de leden van deze taakgroep en gemeenteleden kunnen bestaan uit gewoon huisbezoek, groothuisbezoek, wijkontmoetingsavonden, bezoek bij bijzondere gelegenheden, bezoek bij ziekte, pastoraat rond doop en huwelijk en crisispastoraat.

Als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen met de predikant, de kerkelijk werker of met de ouderling pastoraat.

De taakgroep pastoraat bestaat uit de predikant, de kerkelijk werker de ouderling-pastoraat en pastorale medewerkers.
Om het pastorale werk goed te kunnen organiseren, is de gemeente ingedeeld in 8 secties.
Aan elke sectie is een pastoraal medewerker toegewezen. Hij of zij verzorgt namens de kerk de contacten met de gemeenteleden in de betreffende sectie.

Leden taakgroep pastoraat:

Riet Kooij, Dijksestraat 2, tel. 223380

sectie 8:
Tine Lakemond, Singel 14, tel. 750772

(Alle telefoonnummers in 0316-gebied)