• ma. 16 mei
    Uit de profeet Jesaja: Omwille van mijn volk zal ik niet zwijgen en ben ik niet stil, totdat het licht van haar gerechtigheid daagt. Alle volken zullen je gerechtigheid zien. Men zal je noemen bij een nieuwe naam die de Heer zelf heeft bepaald. (Js 62:1-5)

Pastoraat - De zorgende gemeente

We willen trachten zorgvuldig naar elkaar om te zien en voor elkaar betrouwbaar te zijn om Christus' wil. Dit omzien naar elkaar (pastoraat) is een taak voor alle gemeenteleden, daarin gestimuleerd door de leden van de taakgroep pastoraat.
Contacten tussen de leden van deze taakgroep en gemeenteleden kunnen bestaan uit gewoon huisbezoek, groothuisbezoek, wijkontmoetingsavonden, bezoek bij bijzondere gelegenheden, bezoek bij ziekte, pastoraat rond doop en huwelijk en crisispastoraat.

Als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen met de predikant, de kerkelijk werker of met de ouderling pastoraat.

De taakgroep pastoraat bestaat uit de predikant, de kerkelijk werker de ouderling-pastoraat en pastorale medewerkers.
Om het pastorale werk goed te kunnen organiseren, is de gemeente ingedeeld in 8 secties.
Aan elke sectie is een pastoraal medewerker toegewezen. Hij of zij verzorgt namens de kerk de contacten met de gemeenteleden in de betreffende sectie.

Leden taakgroep pastoraat:

predikant

ouderling-pastoraat
Arrie van der Vliet, Heeghstraat 62d, tel. 227994

pastorale medewerkers
sectie 1: Nel Blom,  Zonnebloemstraat 6, tel. 228655

sectie 2: Janny v.d. Berg, Goudsbloemstraat 9,  tel. 228006

sectie 3: Hanny Koenhen, Heeghstraat 50, tel. 227308

sectie 4: Ineke Eysink, Piushof 20, tel. 526922

sectie 5: Vacant

sectie 6: Vacant

sectie 7: Riet Kooij, Dijksestraat 2, tel. 223380

sectie 8: Vacant

(Alle telefoonnummers in 0316-gebied)

Hieronder staat de indeling van de secties per straatnaam. Type de eerste letter(s) van Uw straatnaam (zonder voorvoegsel als 'de' of 'het'). Het laatste nummer achter de straatnaam is de sectie.

zondag 22 mei, 10:00 uur
ds. J. Ek, Brummen
donderdag 26 mei, 10:00 uur
mw. ds. R. van der Hucht, Didam, Hemelvaartdag
zondag 29 mei, 10:00 uur
Ds. T. Menting, Gendringen

Er zijn geen maatregelen meer i.v.m. Corona. Uiteraard houden we rekening met diegene die afstand wil houden of een mondkapje wil dragen.