• di. 26 mei
    Wij vormen het huis van God, mits we vol vertrouwen en fier vasthouden aan datgene waarop wij hopen. (Heb 3:1-6)

Gospelkoor "All together"

Zaterdag 4 november gaf All Together een concert in onze kerk. Verlangen naar vrede en verbondenheid is van alle tijden. Ook nu in onze tijd weer heel actueel.

Door alle tijden hebben mensen zich ingezet voor de vrede. Voor dit concert hadden wij ons laten inspireren door een gebed van Fransiscus van Assisi. Hij wist dat vrede klein begint en dat wij er concrete stappen voor moeten zetten ook al zijn ze nog zo klein. Maar we kunnen het niet alleen, daarom bad Franciscus: “Heer, maak mij een instrument van Uw vrede”. Dit gebed leidde ons door het concert waar we konden putten uit een lange historie van liederen over vrede.

Bekende liederen, protestliederen, gospelliederen, kerkliederen en liederen uit Taizé en Iona.

We werden muzikaal begeleid door Johan op de piano en Tjeerd en Jelmer Stroo op gitaar en slagwerk. De kerk werd sfeervol verlicht door Wout Jansen. Meer dan honderd mensen genoten in onze kerk van een heel afwisselend concert.

De opbrengst van het concert, na aftrek van kosten, bedroeg 383 euro. Dit bedrag is bestemd voor AMREF flying doctors.

Er komt heel wat kijken bij een concert, voor maar ook achter de schermen. Iedereen die meegewerkt heeft heel hartelijk bedankt! En natuurlijk ook een heel hartelijk dankjewel aan alle bezoekers. We zijn heel blij met alle lovende kritiek die we kregen; daarom doen we het. En, als u of jij nu denkt, dat lijkt me ook wel wat: Iedereen is van harte welkom om eens een repetitie mee te maken. Onze vaste avond is de maandagavond van 19:45 tot 21:15 uur.
Geniet nogmaals van de opname van ons concert 4 november 2017 in de Protestantse Kerk te Didam.

OECUMENISCH KOOR ALL TOGETHER

Onder leiding van Trudi Boelee

Muzikale ondersteuning door:
Johan Boelee, piano
Tjeerd en Jelmer Stroo,  gitaar en slagwerk
Christien van der Vliet, dwarsfluit

PROGRAMMA:

Voor de pauze

Na de pauze

Daar waar men wanhoopt laat mij hoop brengen.

• I have a dream
  • The lindentree
  • There is a balm in Gilead
  • Lean on me
  • I’ve got peace like a river
  • Da pacem domine (allen)

Daar waar duisternis is laat mij licht brengen.

• The sparrow (solo)
  • Morning has broken
  • Een plaats aan de tafel
  • Een land om van te dromen
  • Still (solo)

Daar waar droefheid is laat mij vreugde brengen.

• Everytime I feel the spirit
  • Where have all the flowers gone?
  • Deel mijn liefde
  • The Kingdom of God (allen)

Daar waar haat is laat mij liefde brengen.

• Last Hope (solo)
  • Als de wind als de adem
  • Love shine a light
  • Vrede wens ik je toe (allen)

Daar waar men twijfelt laat mij geloof brengen.

• Ken je mij? (solo)
  • Hoe kan ik verder leven?
  • Lead me Lord
  • Celebrate
  • The Rose
MET DANK AAN:
Wout Janssen, Mart Ros, Luc Ketterink, Annemarie en Marijn de Kroon, Jan en Hetty v.d. Knijff, Dorien Schlief, Michel Geven

Foto's gemaakt door Michel Geven vindt U hier (wachtwoord 'pkn')

Hier zijn de liederen die we op kerstmorgen gezongen hebben:

Klik op een titel om het lied te beluisteren of downloaden.

Foto's van ons optreden in Bathmen op 11 september 2011
Vrijdag 13 mei was het tweede internationale optreden van All Together. De gezamenlijke Duits-Nederlandse oecumenische wandeling van Stokkum naar Elten werd besloten met een viering in de St-Vitus Kirche in Hoch-Elten. All Together heeft aan deze dienst meegewerkt, en zelfs de internationale pers gehaald!

Ook U/jij kunt meezingen in dit internationaal geroemde koor; bereidheid tot grensoverschrijding wordt verondersteld. We oefenen op maandag van 19:45-21:00 uur. Hartelijk welkom!

Alle zusammen
Klik op de foto om het hele artikel te lezen
Hier zijn de liederen die we op paasmorgen gezongen hebben:
Klik op een titel om het lied te beluisteren of downloaden.

De laatste (3 mei 2011) inhoudsopgave van de liedmap vind je hier (als pdf)

In maart zijn 2 kerkdiensten door de IKON opgenomen en uitgezonden. De dienst van 7 maart is uitgezonden op 14 maart, terwijl de dienst van 21 maart direct werd uitgezonden.

Van de dienst op 7 maart, die door de IKON werd uitgezonden op 14 maart zijn de liederen die "All together" gezongen heeft, te zien op Youtube: