Kijk via ons eigen logo youtube kanaal

Om de kerkdienst op YouTube te volgen gaat u direct naar ons kanaal door hier te klikken: PKN Didam livestreams en daar de livestream van vandaag te kiezen.

Kijk via logo kerkdienstgemist

De live uitzending begint 5 á 10 minuten voor aanvang van de kerkdienst, dus op zondag rond 10 voor 10. Indien beschikbaar vindt u rechts op deze pagina de liturgie (op tablet of telefoon vindt u het helemaal onderaan). Daaronder vindt u een lijst met de liturgieboekjes die wij gebruiken door het kerkelijk jaar.

Van harte welkom in onze kerkdienst!
Vragen of opmerkingen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Om een dienst terug te kijken gaat u naar kerkdienst gemist