KerkTV

In verband met privacy en copyright worden onze uitzendingen na ongeveer 4 weken verborgen op YouTube. Mocht u een bepaalde dienst toch nog willen bekijken, kunt u een email sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De uitvaart van Theunis(Theus) Kamermans op vrijdag 8 mei is beschikbaar op speciaal verzoek. Vragen kunt u richten aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

In resurrectione tua Christe
Coelum et terra laetentur

Dit wordt gezongen door een virtueel koor van jongeren van over de hele wereld, elk vanuit het eigen huis. De opstanding van de Heer verenigt ons allen, niets kan ons in de weg staan!

Onderstaande kerkdiensten kunt u kijken op een tijdstip en op een plaats die u het beste uitkomt. Het zal anders zijn dan een "gewone" kerkdienst in de eigen vertrouwde kerk met onze vertrouwde gemeenschap om ons heen. Misschien kunt u toch dit gevoel van saamhorigheid ervaren door er echt "voor te gaan zitten". Ook het aansteken van een kaars naast het beeldscherm kan helpen. Zingt en bidt u met ons mee:

Basisliturgie

Aangepast aan de tijd van het kerkelijk jaar gebruiken wij een liturgieboekje :

• Adventstijd (begint op zijn vroegst op 27 november, eindigt op 24 december)
  • Epifaniëntijd (begint op de zondag na Kerst, eindigt op de zondag vóór Aswoensdag)
  • Veertigdagentijd (begint op Aswoensdag, eindigt op Palmzondag)
  • Paastijd (begint op de zondag na Pasen, eindigt op de zondag vóór Pinksteren)
  • Zomertijd (begint op de zondag na Pinksteren (Trinitatis) en eindigt uiterlijk op 17 september)
  • Herfsttijd (begint op zijn vroegst op 18 september en duurt tot de laatste zondag voor de Advent; altijd 10 zondagen)

De Christelijke feesten Kerstmis, Pasen, Hemelvaart en Pinksteren hebben elk hun eigen liturgie.

Soms maken wij gebruik van een verzameling liederen speciaal voor kinderen