ADRES EN ROUTEBESCHRIJVING KERKGEBOUW

 

BELANGRIJKE ADRESSEN

INTERNET https://www.pkn-didam.nl

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Op-, aanmerkingen etc. over de website aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Vragen over onze KerkTV (via YouTube en kerkdienstgemist.nl) aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

PREDIKANT mw. ds. R. van der Hucht Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
KERKGEBOUW Torenstraat 10 beheer: G. Blom, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
POSTADRES Postbus 82 6940 BB Didam
KERKENRAAD voorzitter: vacant
  scriba: mw. T. Boelee, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.,  tel. 06-3562 4117

TAAKGROEPEN

Eredienst voorzitter: J. de Jongh, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  cantor: mw. T. Boelee, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  organist: R. Zandbergen, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Pastoraat predikant mw. ds. R. van der Hucht, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  ouderling pastoraat: A. van der Vliet, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Diaconaat voorzitter: J. Wes
  secretaris: mw. A. Steenblik, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  rekeningnummer: NL55 RABO 0111 1037 38
  kerkinactie.didam vacature
Financien &
Beheer
voorzitter: M. de Kroon,  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  rekeningnummer: NL41 RABO 0111 1014 68
  ledenadministratie: A. Folmer, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Oecumene   mw. D. Ros-Mullink, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Publiciteit redactie "Samen" D.J. Schep
  kopij per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  rekeningnummer: NL41 RABO 0111 1014 68, tnv Protestantse gemeente te Didam onder vermelding van SAMEN
Gebruik kerkruimtes: G. Blom, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

WAT TE DOEN BIJ

 
Geboorte Geboortekaartje sturen naar de ledenadministratie en de scriba.
Trouwviering De trouwviering t.g.v. huwelijk of huwelijksjubileum wordt aangevraagd via de scriba.
Verhuizing Verhuisbericht sturen naar de ledenadministratie.
Ziekte Bij ziekte of ziekenhuisopname de scriba en/of de pastoraal medewerker van uw sectie inlichten. De opname wordt door het ziekenhuis niet altijd doorgegeven aan onze gemeente.
Overlijden Zo spoedig mogelijk contact opnemen met de scriba.
Bij afwezigheid neemt u contact op met één van de kerkenraadsleden. (zie hierboven).