Tijdelijke nieuwsbrief

In deze bijzondere tijd willen wij een wekelijkse nieuwsbrief rondsturen om contact te houden. Hierin zal in ieder geval de wekelijkse online kerkdienst(en) worden aangekondigd en andere berichten die u als gemeentelid kunnen interesseren.

De eerste versie van de nieuwsbrief sturen we aan alle emailadressen die bij ons bekend zijn. Dat zijn de ontvangers van:

• de vrijdagse rooster-email
  • de zaterdagse KerkTV email
  • de digitale Samen

We begrijpen dat u zich bij het opgeven voor de digitale Samen uitsluitend hebt aangemeld voor ontvangst van ons kerkblad 'Samen'. Echter, in deze zeer bijzondere omstandigheden hebben wij toch gemeend daar een uitzondering op te mogen maken. Mocht u de nieuwsbrief in het vervolg niet meer willen ontvangen, dan kunt u zich met dit formulier afmelden.

Voor de goede orde: als u de nieuwsbrief ontvangt, en u wilt deze blijven ontvangen, dan hoeft u niets te doen

Om u op te geven of om u af te melden voor de nieuwsbrief gaat u naar dit formulier,

Met vriendelijke groet,
Arrie van der Vliet