Tekst voor vandaag (TaizĂ©)

Kerkdienst zondag 22 maart aankondiging

kerk westervoortOok al zijn er geen kerkdiensten op deze zondagen tot en met 6 april, toch zal er elk weekend een internet-viering worden uitgezonden waarin onze eigen dominee voorgaat. Deze eerste keer is opgenomen in de Werenfriedkerk in Westervoort.

We hopen, dat veel mensen, vaste kerkgangers maar ook andere bezoekers houvast vinden in woorden uit de bijbel, muziek die klinkt en gebeden die uitgesproken worden. Ook al kunnen we niet samen komen als gemeente voor een kerkdienst, in het geloof zijn we toch samen verbonden, door telefonisch contact, via social media, via gebed en ook via deze internetviering.

U kunt deze dienst vanaf nu kijken op een tijdstip en op een plaats die u het beste uitkomt. Het zal anders zijn dan een "gewone" kerkdienst in onze eigen kerk met onze vertrouwde gemeenschap om ons heen. Misschien kunt u toch dit gevoel van saamhorigheid ervaren door er echt "voor te gaan zitten". Ook het aansteken van een kaars naast het beeldscherm kan helpen.

Dat we door deze dienst inspiratie op kunnen doen om elkaar door de week te ondersteunen en hulp te bieden waar nodig.

Om de liturgie te zien klikt u (opent in apart venster): Liturgie kerkdienst 22 maart

Om de dienst zelf te bekijken klikt u hier: kerkTV

woensdag 3 juni

donderdag 11 juni