Tekst voor vandaag (TaizĂ©)

Gemeentebrief 19 maart

kerk verkleind
De ontwikkelingen volgen elkaar in snel tempo op. Om die reden heeft de kerkenraad besloten om vooralsnog tot en met Pasen geen kerkdiensten meer te houden in ons kerkgebouw. Ook sluiten we het kerkgebouw voor alle activiteiten.

Beste gemeenteleden,

De kerkenraad heeft in overeenstemming met overheidsmaatregelen om de verspreiding van het virus tegen te gaan, besloten tot en met 13 april (Pasen) geen kerkdiensten meer te houden in ons kerkgebouw.

Er zullen alternatieve diensten worden opgenomen met onze predikant, deze worden uitgezonden via onze kerkTV pagina. Ook wijzen wij u er graag op dat PKN Nederland elke zondag op televisie een dienst uitzendt.

Het kerkgebouw is voor alle activiteiten gesloten.

Wij zullen u zoveel mogelijk informeren via Samen, e-mail, website en binnenkort ook via een eigen Facebook-pagina van PKN Didam.

Wellicht dat deze informatie toch niet op tijd bij alle gemeenteleden komt, daarom aan u allen het verzoek: zegt het voort!

We hopen en bidden dat we met deze maatregelen gezamenlijk kunnen meewerken aan de beperking van de verspreiding van het Corona-virus.

Namens de kerkenraad,
Met vriendelijke groet, Johan Boelee