• vr. 22 oktober
    Jezus bad zijn Vader voor zijn leerlingen: Ik ben al niet meer in de wereld, ik ga naar u toe, maar zij blijven wel in de wereld. Heilige Vader, bewaar hen door uw naam, de naam die u ook aan mij gegeven hebt, zodat zij één zijn zoals wij één zijn. (Joh 17:6-11)

Kerkdienstgemist.nl

Inmiddels is er een nieuwe beeld- en geluidsinstallatie, helemaal af is het nog niet, maar daar wordt aan gewerkt.

Onze kerk is ook aangemeld bij logo kerkdienstgemist

Hier worden onze kerkdiensten elke zondag live uitgezonden en ook bewaard voor als u ze later nog eens wilt terugkijken. Hiervoor zijn geen abonnementen of speciale programma’s nodig, openen in uw internetbrowser is voldoende.

Onze kerk is rechtstreeks te bereiken via https://kerkdienstgemist.nl/stations/2474-Protestantse-Gemeente-te-Didam. Maar u kunt ook op de site van kerkdienstgemist.nl zoeken op gemeente Didam en dan komt u er ook. Hier kunt u overigens ook diensten van veel andere gemeenten bekijken en terugkijken; uit de Liemers vindt u hier ook Zevenaar en Westervoort. Ons YouTube-kanaal, dat u inmiddels gewend bent, blijft beschikbaar.

Wij wensen u veel kijkplezier, maar u bent natuurlijk ook van harte welkom om de dienst elke zondag in onze kerk live mee te vieren.

Marijn de Kroon

Kerkdiensten online

De diensten zijn online te volgen via de pagina:
KerkTV

Sinds kort vindt u ons ook op:
kerkdienstgemist.nl

woensdag 10 november